Wesela - Catering

Przejdź do treści

Menu główne:

Oferta
Menu weselne : brązowe

  • Schab po warszawsku pod galaretą
  • Rolada z kurczaka z owocami pod galaretą z soku żurawinowego i czerwonego wina
  • Karp dzwonki tradycyjnie podane w galarecie
  • Mięsa pieczone podane z chrzanem  –schab , schab z owocami , karkówka , rolada z boczku
  • Wędliny wędzone z piklami i ćwikłą  i grzybkami marynowanymi  
  • Nóżki własnego wyrobu  podane z octem i cytryną
  • Pasztet pieczony podany z żurawiną
  • Jajka faszerowane pieczarkami i majonezem podane na sałatcejarzynowej
  • Sałatka grecka
  • Sałatka makaronowa z salami  i oliwkami
  • Sałatka kebab z grillowanym kurczakiem
  • Owoce krojone plus 2 arbuzy z imionami
  • Ciasta domowego wypieku
  • Fontanna z czekoladą i owocami

Bufet kawa herbata

Stól wiejski tradycyjny :                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
Szynka z noga wędzona ,kaszanka w grubym flaku , pasztetowa , czarny , salceson wloski , salceson ozorkowy , smalec ze skwarkami , ogorki kwaszone , grzybki marynowane , suche kiełbasy , łosos pieczony w całości z luskami z ogórka

Menu dan ciepłych serwowanych przez kelnerów do stołów  
18:00 rosół lub flaki
18;16 pierś z kurczaka nadziewana szpinakiem i suszonymi pomidorami . ziemniaki gotowane , buraczki sos grzybowy
20;00 lody rolada z sosem malinowym  i owocem do dekoracji
22;10 potrawka z piersi z kurczaka w sosie śmietanowym z grzybami podana w chlebku
24;00 tort śmietankowy  z owocami
1;30 sakiewka ze schabu nadziewana grzybami  ,kotlet schabowy , kluski śląskie  , warzywa gotowane
3;30 barszcz czerwony , paszteciki z  kapustą  i grzybami  
Menu weselne :srebrne

  • Schab po warszawsku pod galaretą  
  • Rożki z szynki  wędzonej z farszem z pieczarek i majonezu  pod delikatną galaretą
  • Pstrągi faszerowane musem rybnym pod galaretą
  • Mięsa pieczone –schab , slchab z owocami , karkówka , rolada z boczku
  • Wędliny wędzone z piklami i ćwikłą  
  • Nóżki własnego wyrobu  podane z octem i cytryną
  • Pasztet pieczony podany z żurawiną
  • Śledzie podane na 3 smaki
  • Jajka faszerowane i z majonezem  ze szczypiorkiem   podane  na sałatce  jarzynowej
  • Tatar wołowy podany z dodatkami
  • Sałatka grecka
  • Sałatka cezar w kieliszkach od wina
  • Sałatka krabowa
  • Owoce krojone filetowane plus arbuz z imionami pary młodej  
  • Ciasta własnego wypieku
  • Fontanna z czekoladą i owocami
  • Bufet kawa herbata
  • Pieczywo masło  

Stól wiejski :
Szynka z noga wędzona ,kaszanka w grubym flaku , pasztetowa , czarny , salceson włoski , salceson ozorkowy , smalec ze skwarkami , ogórki kwaszone , grzybki marynowane , suche kiełbasy , łosoś pieczony w całości , pokryty łuskami z ogórka ,  

Menu dan ciepłych serwowanych przez kelnerów do stołów  :
17;30 zupa krem z  pomidorów z serkiem mascarpone i bazylią
17;45 polędwiczki wieprzowe zawijane w plastry wędzonego boczku . kopytka , buraczki sos grzybowy
20;00 strogonof wołowy podany z ciepłą bułeczką
21;30  szarlotka podana z lodami waniliowymi
23;00 szynka z warchlaka na wózku  płonąca , ziemniaki gotowane z koperkiem , surówka z  kapusty pekińskiej   sos chrzanowy
24;00 tort we mgle z racami z zimnych ogni
1;30 kotlet  cordon blue , bitki wołowe w sosie własnym , kluski sląskie , buraczki zasmażane
3;30 flaczki wołowe  z bułeczką
Menu weselne złote:
  • Schab po warszawsku pod galaretą  
  • Rożki z szynki  wędzonej z farszem z pieczarek i majonezu  pod delikatną galaretą
  • Pstrągi faszerowane musem rybnym pod galaretą
  • Mięsa pieczone schab , slchab z owocami , karkówka , rolada z boczku
  • Wędliny wędzone z piklami i ćwikłą  
  • Nóżki własnego wyrobu  podane z octem i cytryną
  • Pasztet pieczony podany z żurawiną
  • Śledzie podane na 3 smaki
  • Tortila z kurczakiem zapiekana z serem podana z  sosami
  • nugesty podane z sosami
  • Tatar wołowy podany z dodatkami
  • Sałatka z tuńczyka  z warzywami i ryżem
  • Sałatka cezar w kieliszkach od wina
  • Sałatka kebab z grillowanym kurczakiem
  • Owoce krojone
  • Ciasta domowego wypieku
  • Deserki w kieliszkach od brandy –tiramisu , panacotta
  • Fontanna z czekoladą i owocami w prezencie od firmy
  • Bufet kawa herbata
  • Pieczywo masło   

Stól wiejski tradycyjny :
Szynka z noga wędzona ,kaszanka w grubym flaku , pasztetowa , czarny , salceson włoski , salceson ozorkowy , smalec ze skwarkami , ogórki kwaszone , grzybki marynowane , suche kiełbasy łosoś pieczony w całości pokryty łuskami z ogórka  podany z sosem jogurtowym ,  

Menu dan ciepłych serwowanych przez kelnerów do stołów  :
17;30 rosół  wołowy z kołdunami z mięsem
17;45  trijo mięsne medalion zpiersi z kurczaka w ziołach , medalion z polędwiczki wieprzowej zawinięty z plaster wędzonego boczku , medalion ze schabu  sos ziołowy , kasza kuskus z pomidorami  , gotowane warzywa  

20;00 strogonof wołowy podany z ciepłą bułeczką
21;30  lody rolada z sosem malinowym  i owocami
23;00  szynka płonąca , kluski śląskie , kapusta duszona w śmietanie z kminkiem  i sos chrzanowy
24;00 tort we mgle z racami z zimnych ogni
1;30 szaszłyki z kurczaka z papryką  ,kotlet schabowy , ziemniaki gotowane z koperkiem   , bigis
3;30 żurek doprawiony chrzanem podany z kiełbasą i  pierogami z mięsem




 
Copyright 2016. All rights reserved.
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego