Lunche firmowe - Catering

Przejdź do treści

Menu główne:

Oferta
MENU LUNCHOWE BRĄZOWE W FORMIE BUFETU SZWEDZKIEGO
ZIMNE PRZEKĄSKI  :
WARZYWA GRILOWANE MARYNOWANE W OLIWIE ZIOŁOWEJ PODANE Z OLIWKAMI MARNOWANYMI
MAŁE KOLOROWE KORECZKI NA BAMBUSOWYCH WYKAŁACZNACH
FETA MARYNOWANA ZAWINIĘTA W GRILOWANĄ CUKINIĘ Z SUSZONYM POMIDOREM
MINI MOZARELLA Z POMIDORKIEM KOKTAJLOWYM
SEREK PLEŚNIOWY Z WINOGRONEM I ŻURAWINĄ
KABANOS WĘDZONY Z PAPRYKĄ I OGÓRKIEM
TARTA Z POREM I WĘDZONYM BOCZKIEM  PODANA Z SOSEM 1000 WYSP
TORTILLA ROLOWANA Z MUSEM Z KURCZAKA DOPRAWIONEGO CURRY  PODANA Z SOSAMI
SAŁATKA CEZAR Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM  I GRZANKAMI  Z SOSEM Z ANCHOWIS
SAŁATKA GRECKA Z SEREM FETA I OLIWKAMI

CIEPŁE DANIA W PODGRZEWACZACH :

ZUPA  KREM Z PORA Z SERKIEM TOPIONYM I SKWARKAMI Z WĘDZONEGO BOCZKU
PIECZONA PIERŚ Z INDYKA Z OWOCAMI PODANA Z SOSEM MORELOWYM
MEDALIONY ZE SCHABU DUSZONE W SOSIE CHRZANOWYM
ZIEMNIAKI GOTOWANE  OKRASZONE MASŁEM KOPERKOWYM
MIX KOLOROWYCH WARZYW GOTOWANYCH  POSYPANYCH PŁATKAMI MIGDAŁOWYMI
MAKARON Z SOSEM POMIDOROWYM Z SEREM MOZARELLA I BAZYLIĄ

SŁODKOŚCI :
OWOCE FILETOWANE
WYBÓR CIAST I SŁODKOŚCI
PANACOTTA Z WIŚNIAMI  PODANA W PUCHARKACH
NAPOJE  :
SOKI OWOCOWE
WODA MINERALNA  Z CYTRYNĄ
KAWA, HERBATA , HERBATY SMAKOWE ,

W ZESTAW WLICZONY JEST SPRZĘT , POTRZEBNY DO BUDOWY BUFETÓW , SZKŁO  SZTUĆCE , ZASTAWA , DOJAZD ,
SERWIS KELNERSKI DOLICZAMY 5% DO RACHUNKU

MENU LUNCHOWE SREBRNE  W FORMIE BUFETU SZWEDZKIEGO
ZIMNE PRZEKĄSKI  :

MOZAELLA PRZEKŁADANA  PLASTRAMI GRILLOWANEGO BAKŁAŻANA I POMIDORÓW PODANA Z SOSEM BALSAMICZNYM I BAZYLIĄ
WĘDLINY STAROPOLSKIE WĘDZONE W DYMIE Z DRZEWA WIŚNIOWEGO
OMLET HISZPAŃSKI Z KARCZOCHAMI , OLIWKAMI I SUSZONYMI POMIDORAMI  PODANY Z SOSEM JOGURTOWYM
TORTILLA ZAPIEKANA Z KURCZAKIEM , WARZYWAMI I SEREM ŻÓŁTYM  PODANA Z SALSĄ  POMIDOROWĄ I KWAŚNĄ ŚMIETANĄ
TARTA Z MOZARELLĄ , SALAMI , OLIWKAMI , RULOLĄ
SAŁATKA Z TUŃCZYKA Z WARZYWAMI , KUKURYDZĄ I CZERWONĄ FASOLĄ
SAŁATKA Z MŁODYCH LIŚCI SZPINAKU Z SEREM PLEŚNIOWYM , ZIARNEM SŁONECZNIKA , PESTKAMI DYNI I SOSEM MALINOWYM

CIEPŁE DANIA W PODGRZEWACZACH :

ZUPA KREM Z PIECZONYCH POMIDORÓW Z BAZYLIOM I GRZANKAMI
ROLADA Z KURCZAKA NADZIEWANA SZPINAKIEM I GRZYBAMI  PODANA W SOSIE OLIWKOWYM
GULASZ WIEPRZOWY Z PAPRYKĄ I CEBULA W STYLU WĘGIERSKIM
RYŻ GOTOWANY
WARZYWA GRILLOWANE ZAPIEKANE Z SEREM
MAKARON Z SOSEM ZE SZPINAKU Z ŁOSOSIEM WĘDZONYM  I KAPARAMI

SŁODKOŚCI :

OWOCE FILETOWANE
WYBÓR CIAST I SŁODKOŚCI
MUS CZEKOLADOWO WANILIOWY Z GALARETKĄ  W PUCHARKACH
NAPOJE  :
SOKI OWOCOWE
WODA MINERALNA  Z CYTRYNĄ
KAWA, HERBATA , HERBATY SMAKOWE ,

W ZESTAW WLICZONY JEST SPRZĘT , POTRZEBNY DO BUDOWY BUFETÓW , SZKŁO  SZTUĆCE , ZASTAWA , DOJAZD ,
SERWIS KELNERSKI DOLICZAMY 5% DO RACHUNKU



MENU LUNCHOWE ZŁOTE  W FORMIE BUFETU SZWEDZKIEGO

ZIMNE PRZEKĄSKI  :

WYBÓR WŁOSKICH WĘDLIN PODANYCH Z MELONEM
WYBÓR RYB WĘDZONYCH PODANYCH Z CYTRYNĄ
DESKA SERÓW PLEŚNIOWYCH  PODANYCH Z KRAKERSAMI
TARTA ZE SZPINAKIEM SEREM KOZIM I KARMELIZOWANĄ CZERWONĄ CEBULĄ
ROLADKI Z TORTILLI Z SALAMI , I SERKIEM KREMOWYM Z PAPRYKĄ
ROŻKI Z SZYNKI Z MUSEM Z SERKA ZIOŁOWEGO , PRZEKŁADANE ROLADKAMI Z SERA ZOŁTEGO Z PAPRYKA I SZCZYPIORKIEM
CUKINIA GRILLOWANA ZAPIEKANA Z PARMEZANEM PODANA NA PIKANTNYM SOSIE POMIDOROWYM
SAŁATKA Z RUKOLI Z POMIDORKAMI KOKTAJLOWYMI I ORZESZKAMI PINI
SALATKA Z GRILOWANYCH WARZYW Z ŁOSOSIEM WEDZONYM

CIEPŁE DANIA W PODGRZEWACZACH :

ZUPA KREM Z GRZYBÓW LEŚNYCH  Z ŁAZANKAMI
POLĘDWICZKI WIEPRZOWE PIECZONE W PLASTRACH WĘDZONEGO BOCZKU PODANE Z SOSEM GRZYBOWYM
PLASTRY PIERSI Z KURCZAKA W SOSIE ŚMIETANOWYM  Z PIECZARKAMI I CEBULĄ
RYŻ ZASMAŻANY Z POMIDORAMI
WARZYWNE LECZO  W SOSIE POMIDOROWYM
MAKARON Z SOSEM OLIWKOWYM Z WARZYWAMI , KARCZOCHAMI I SUSZONYMI POMIDORAMI  


SŁODKOŚCI :

OWOCE FILETOWANE
WYBÓR CIAST I SŁODKOŚCI
MUS TIRAMISU  PODANY Z SOSEM MALINOWYM W PUCHARKU  
NAPOJE  :
SOKI OWOCOWE
WODA MINERALNA  Z CYTRYNĄ
KAWA, HERBATA , HERBATY SMAKOWE ,

W ZESTAW WLICZONY JEST SPRZĘT , POTRZEBNY DO BUDOWY BUFETÓW , SZKŁO  SZTUĆCE , ZASTAWA , DOJAZD ,
SERWIS KELNERSKI DOLICZAMY 5% DO RACHUNKU

LUNCH PLATYNOWY SAM SKOMPONUJ SOBIE MENU :

PRZYSTAWKI ZIMNE 75 G PORCJA 3 ZŁ  KAŻDA POZYCJA , PROSZĘ WYBRAĆ NAJBARDZIEJ ODPOWIEDNIE W/G PANSTWA GUSTU   MINIMUM 5 Z PODANYCH NIŻEJ
WYBÓR RYB WĘDZONYCH PODANYCH Z CYTRYNĄ
WYBÓR PASZTETÓW WŁASNEJ ROBOTY
DESKI SERÓW PLESNIOWYCH PODANYCH Z WINOGRONAMI I KRAKERSAMI
WŁOSKIE WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE PODANE Z MELONEM
MIĘSA PIECZONE MARYNOWANE W MAJERANKU
WYBÓR WEDLIN WEDZONYCH  DOMOWYM SPOSOBEM W DYMIE WIŚNIOWYM
WARZYWA GRILOWANE MARYNOWANE  W OLIWIE ZIOŁOWEJ
MOZARELLA PRZEKLADANE PLASTRAMI MOZARELLI PODANE Z SOSEM BAZYLIOWYM
TORTILLA ZAPIEKANA Z  KURCZAKA Z WARZYWAMI I SEREM ŻÓŁTYM PODANA Z SOSAMI
TORTILLA ROLOWANA Z MUSEM Z KURCZAKA DOPRAWIONEGO CURRY  
OMLET HISZPAŃSKI  Z KARCZOCHAMI , OLIWKAMI I SUSZONYMI POMIDORAMI
TARTA ZE SZPINAKU ,Z SEREM KOZIM I KARMELIZOWANA CEBULĄ  
TARTA ZE SZPINAKIEM I WEDZONYM ŁOSOSIEM  PODANA Z SOSEM JOGURTOWYM
TERINA MIĘSNA Z WEDZONĄ SLIWKA  PODANA Z SOSEM ŻURAWINOWYM
RYBA FASZEROWANA
RYBA PO GRECKU DEKOROWANA CYTRYNĄ
ŚLEDZIE PODANE W TRZECH SMAKACH

SAŁATKI 75G NA  PORCJA 3 ZŁ  KAŻDA POZYCJA , PROSZĘ WYBRAĆ NAJBARDZIEJ ODPOWIEDNIE W/G PANSTWA GUSTU MINIMUM 3 Z PODANYCH NIŻEJ
SAŁATKA Z PALUSZKÓW KRABOWYCH Z CUKINIĄ I SELEREM ANGIELSKIM
SAŁATKA Z RUKOLI Z POMIDORKAMI KOKTAJLOWYMI I ORZESZKAMI PINI
SALATKA Z GRILOWANYCH WARZYW Z ŁOSOSIEM WEDZONYM
SAŁATKA Z TUŃCZYKA Z WARZYWAMI , KUKURYDZĄ I CZERWONĄ FASOLĄ
SAŁATKA Z MŁODYCH LIŚCI SZPINAKU Z SEREM PLEŚNIOWYM , ZIARNEM SŁONECZNIKA , PESTKAMI DYNI I SOSEM MALINOWYM
SAŁATKA CEZAR Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM  I GRZANKAMI  Z SOSEM Z ANCHOWIS
SAŁATKA GRECKA Z SEREM FETA I OLIWKAMI
SAŁATKA Z PIECZONYCH ZIEMNIAKÓW Z WEDZONYM BOCZKIEM , OGÓRKIEM KONSERWOWYM
SALATKA Z KOLOROWYCH SALAT Z WARZYWAMI I GOTOWANYM JAJKIEM I WĘDZONYM KURCZAKIEM  SOS MAJONEZOWY
SAŁATKA Z KASZY KUSKUS W STYLU ARABSKIM
SAŁATKA ORIENTALNA Z KURCZAKIEM , MAKARONEM SOJOWYM I GRZYBAMI MUN


ZUPY 300ML PORCJA  5 ZŁ ZŁ  KAŻDA POZYCJA , PROSZĘ WYBRAĆ NAJBARDZIEJ ODPOWIEDNIE ,W/G PANSTWA GUSTU MINIMUM 1 LUB 2 Z PODANYCH NIŻEJ
ROSÓŁ Z KURY Z MAKARONEM
FLAKI WOLOWE LEKKO PIKANTNE
ZUPA KREM Z GRZYBÓW LESNYCH Z ŁAZANKAMI




PROPOZYCJE MENU LUNCH KONFERENCYJNY :
ZESTAWY MENU KONFERENCYJNEGO

ZESTAW NR 1
ZUPA KREM Z BROKÓŁ Z GROSZKIEM PTYSIOWYM
GOŁĄBKI Z MIĘSEM PODANE NA SOSIE POMIDOROWYM
ZIEMNIAKI GOTOWANE Z KOPERKIEM
WARZYWA GOTOWANE NA PARZE
SURÓWKA Z KOLOROWYCH SAŁAT Z SUSZONYMI POMIDORAMI I SEREM FETĄ Z SOSEM VINEGRET
TORCIK CZEKOLADOWY  AROMATYZOWANY AMARETTO
KOMPOT OWOCOWY

ZESTAW NR 2
ZUPA ŻUREK  DOPRAWIONY CHRZANEM  PODANY Z JAJKIEM GOTOWANYM  
ZRAZIKI WIEPRZOWE Z CEBULKĄ I WĘDZONYM BOCZKIEM  PODANE W SOSIE NATURALNYM
KASZA GRYCZANA
BURACZKI ZASMAZANE
SUROWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ Z WARZYWAMI  I SOSEM MAJONEZOWYM
SZARLOTKA  Z JABŁEK PRAZONYCH NA MAŚLE
KOMPOT OWOCOWY

ZESTAW NR 3
ZUPA ROSÓŁ Z WOŁOWY PODANY Z MAKARONEM
PIERŚ Z KURCZKA NADZIEWANA GRZYBAMI  PODANA NA SOSIE  GRZYBOWYM
KOPYTKA Z ZIOŁOWYM MASŁEM
GRILOWANE WARZYWA  ZAPIEKANE Z PARMEZANEM
SURÓWKA Z SELERA Z JABLKIEM
TORCIK MAKOWY
KOMPOT OWOCOWY

ZESTAW NR 4
ZUPA KREM Z POMIDOROW Z SERKIEM MASARPONE
POTRAWKA Z KURCZAKA Z SOSEM SMIETANOWYM Z GRZYBAMI I CEBULĄ
RYŻ GOTOWANY
BROKUŁA GOTOWANA ZAPIEKANA POD BESZAMELEM
SURÓWKA Z MARCHEWKI Z JABŁKIEM  
BEZA Z KREMEM KAWOWYM
KOMPOT OWOCOWY

ZESTAW NR 5
ZUPA OGÓRKOWA
MEDALIONY Z INDYKA SMAŻONE W CIEŚCIE SEROWYM  PODANE Z SOSEM POMIDOROWYM
KASZA  KUS KUS
GRILOWANE WARZYWA MARYNOWANE W ZIOLACH
SUROWKA Z SALATY LODOWEJ Z PAPRYKĄ I POMIDORKAMI KOKTAJLOWYMI
SERNIK Z BRZOSKWINIĄ
KOMPOT OWOCOWY

ZESTAW NR 6
ZUPA KREM Z GRZYBÓW LESNYCH Z ŁAZANKAMI
KOTLET DEWOLAY Z SEREM ZÓŁTYM
ZIEMNIAKI OPIEKANE Z ZIOŁAMI
MARCHEWKA GLAZUROWANA
SURÓWKA Z KAPUSTY W STYLU COLESŁAW
TARTOLETKA Z KREMEM WANILIOWYM Z OWOCAMI
KOMPOT OWOCOWY

ZESTAW NR 7
ZUPA SZCZAWIOWA Z JAJKIEM GOTOWANYM
GULASZ WĘGIERSKI Z PAPRYKĄ I CEBULĄ
KASZA GRYCZANA
BURACZKI ZASMAŻANE
SURÓWKA Z KAPUSTY CZERWONEJ Z JABŁKIEM
ORZECHOWIEC Z KREMEM
KOMPOT OWOCOWY

ZESTAW NR 8
ZUPA KAPUŚNIAK
KARKOWKA PIECZONA Z SOSEM PIECZARKOWYM
KLUSKI ŚLĄSKIE
KAPUSTA KWASZONA DUSZONA W SMIETANIE Z KMINKIEM
MIZERIA
EKLERKA Z KREMEM
KOMPOT OWOCOWY  

ZESTAW NR 9
ZUPA BARSZCZ UKRAIŃSKI
PSTRĄG PIECZONY  PODANY W CAŁOŚCI
ZIEMNIAKI GOTOWANE
PIECZONE POMIDORY
SURÓWKA Z KAPUSTY KWASZONEJ Z MARCHEWKĄ
ROLADA LODOWA  PODANA Z SOSEM MALINOWYM
KOMPOT OWOCOWY

ZESTAW NR 10
ZUPA KREM Z PORA Z SERKIEM TOPIONYM  ZE SKWARKAMI Z WEDZONEGO BOCZKU
MIRUNA ZAPIEKANA Z OSCYPKIEM  PODANA Z SOSEM POMIDOROWYM
RYŻ ZASMAZANY Z ZIELONYM GROSZKIEM
LECZO WARZYWNE
SURÓWKA Z KOLOROWYCH SAŁAT  Z WARZYWAMI I SOSEM JOGURTOWYM K KOPERKIEM
PIERNIK PRZEKŁADANY KONFITURĄ  ŚLIWKOWĄ
KOMPOT OWOCOWY

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego