Komunie - Catering

Przejdź do treści

Menu główne:

Oferta

KOMUNIA  BRĄZOWA

DANIA SERWOWANE PRZEZ KELNERA DO STOŁU :

  • ROSÓŁ Z KURY Z MAKARONEM  WŁASNEJ ROBOTY

  • MEDALIONY Z POLĘDWICZKI WIERPZONEJ NADZIEWANE SEREM MOZARELLA I ZAWINIĘTE W SZYNKĘ DOJRZEWAJĄCĄ , SOS ZIOŁOWY
  • MŁODE ZIEMNIAKI GOTOWANE Z KOPERKIEM I SZCZYPIORKIEM
  • MŁODE BURACZK ZASMAŻANE
  • GOTOWANE KOLOROWE WARZYWA

  • BEZA Z KREMEM KAWKOWYM  PODANA Z TRUSKAWKAMI W MIODZIE Z BRENY
  • ZIMNE PRZEKĄSKI NA STOLE  NA PÓŁMISKACH  PROSZĘ WYBRAĆ 3 PRZEKĄSKI , 1 SAŁATKĘ
  • SCHAB PO WARSZAWSKU POD GALARETĄ
  • ROŻKI Z SZYNKI Z MUSEM Z PIECZAREK  I MAJONEZY POD DELIKATNĄ GALARETKĄ
  • PASZTET DOMOWEGO WYPIEKU  PODANY Z ŻURAWINA ,
  • WĘDLINY WEDZONE WIEJSKIE DOMOWEGO WYROBU
  • MIĘSA PIECZONE W MAJERANKU  PODANE Z GRZYBKAMI MARYNOWANYMI I CHRZANEM
  • NÓŻKI WIEPRZOWE LEKO CZOSNKOWE
  • WYBÓR RYB WĘDZONYCH  DEKOROWANYCH RAKAMI
  • TARTY ZE SZPINAKIEM I LOSOSIEM WĘDZONYM  
  • RYBA PO GRECKU PODANA ZE ŚLEDZIEM W CEBULCE Z OLEJEM
  • TORTILA ZAPIEKANA Z KURCZAKIEM I WARZYWAMI PODANA Z SOSAMI , NUGETSY Z KURCZAKA
      PODANE Z SOSAMI
  • SAŁATKA CEZAR Z GRILOWANYM KURCZAKIEM  I  GRZANKAMI
  • SAŁATKA Z SALAMI I KOLOROWEGO MAKARONU PODANA Z SUSZONYMI POMIDORAMI I
     OLIWKAMI
  • SAŁATKA GRECKA Z SEREM FETA  I OLIWKAMI
  • SAŁATKA KRABOWA Z CUKINIĄ I SELEREM ANGIELSKIM
  • SALATKA Z TUŃCZYKA Z WARZYWAMI I RYŻEM , Z SOSEM MAJONEZOWYM
  • CIASTA-SERNIK , TORCIK CZEKOLADOWY , KRÓWKA , BISZKOPT  Z GALARETKĄ , TORCIK MAKOWY
  • OWOCE –KROJONE , FILETOWANE
  • PIECZYWO , MASŁO

OPCJE DODATKOWO PŁATNE
  • TORT TRADYCYJNY LUB W KSZTAŁCIE BIBLII  
  • NAPOJE
  • SERWIS KELNERSKI 8% OD RACHUNKU
  • FONTANA CZEKOLADOWA Z OWOCAMI 60CM
  • STOŁY, KRZESLA
  • ZASTAWA , SZTUĆCE, SZKŁO ,
  • NAMIOT 3M/4,5M ORAZ 6M/.12M


KOMUNIA SREBRNA :
DANIA SERWOWANE PRZEZ KELNERA DO STOŁU :

  • ZUPA KREM Z GRZYBÓW LEŚNYCH Z ŁAZANKAMI

  • SAKIEWKA ZE SCHABU WIEPRZOWEGO  NADZIEWANA DUSZONYMI GRZYBA MI Z CEBULKĄ I NATKŻĄ Z PIETRUSZKI SOS ŚMIETONOWY
  • POLĘDWICZKI WIEPRZOWE NADZIEWANE WĘDZONYM BOCZKIEM , OGÓRKIEM KONSERWOWYM I CEBULĄ  , ZAWINIĘTE W PLASTRY WEDZONEGO BOCZKU , SOS MAJERANKOWY
  • ZAPIEKANKA Z KASZY GRYCZANEJ
  • MŁODE BURACZKI ZASMAŻANE

  • STRACIATELLA LODOWA Z SOSEM Z MALIN DUSZONYCH W BIAŁYM WINIE

  • STROGONOF WOŁOWY  PODANY Z CIEPŁĄ BUŁECZKĄ


ZIMNE PRZEKĄSKI NA STOLE  NA PÓŁMISKACH  PROSZĘ WYBRAĆ 5 PRZEKĄSEK  , 2 SAŁATKI
  • SCHAB PO WARSZAWSKU POD GALARETĄ
  • ROŻKI Z SZYNKI Z MUSEM Z PIECZAREK  I MAJONEZY POD DELIKATNĄ GALARETKĄ
  • PASZTET DOMOWEGO WYPIEKU  PODANY Z ŻURAWINA ,
  • WĘDLINY WEDZONE WIEJSKIE DOMOWEGO WYROBU
  • MIĘSA PIECZONE W MAJERANKU  PODANE Z GRZYBKAMI MARYNOWANYMI I CHRZANEM
  • NÓZKI WIEPRZOWE LEKO CZOSNKOWE
  • WYBÓR RYB WĘDZONYCH  DEKOROWANYCH RAKAMI
  • TARTY ZE SZPINAKIEM I LOSOSIEM WĘDZONYM  
  • RYBA PO GRECKU PODANA ZE ŚLEDZIEM W CEBULCE Z OLEJEM
  • TORTILA ZAPIEKANA Z KURCZAKIEM I WARZYWAMI PODANA Z SOSAMI , NUGETSY Z KURCZAKA PODANE Z SOSAMI
  • SAŁATKA CEZAR Z GRILOWANYM KURCZAKIEM  I  GRZANKAMI
  • SAŁATKA Z SALAMI I KOLOROWEGO MAKARONU PODANA Z SUSZONYMI POMIDORAMI I
      OLIWKAMI
  • SAŁATKA GRECKA Z SEREM FETA  I OLIWKAMI
  • SAŁATKA KRABOWA Z CUKINIĄ I SELEREM ANGIELSKIM
  • SALATKA Z TUŃCZYKA Z WARZYWAMI I RYŻEM , Z SOSEM MAJONEZOWYM
  • CIASTA-SERNIK , TORCIK CZEKOLADOWY , KRÓWKA , BISZKOPT  Z GALARETKĄ , TORCIK MAKOWY
  • OWOCE –KROJONE , FILETOWANE
  • PIECZYWO , MASŁO

OPCJE DODATKOWO PŁATNE
  • TORT TRADYCYJNY LUB W KSZTAŁCIE BIBLII  
  • NAPOJE
  • SERWIS KELNERSKI 8% OD RACHUNKU
  • FONTANA CZEKOLADOWA Z OWOCAMI 60CM
  • STOŁY, KRZESLA
  • ZASTAWA , SZTUĆCE, SZKŁO ,
  • NAMIOT 3M/4,5M ORAZ 6M/.12M

KOMUNIA ZŁOTA :
DANIA SERWOWANE PRZEZ KELNERA DO STOŁU :PROSZĘ WYBRAĆ 2 ZUPY DO WYBORU :

  • ROSÓŁ Z KURY Z MAKARONEM
  • FLAKI WOLOWE LEKKO PIKANTNE
  • ZUPA KREM Z GRZYBÓW LESNYCH Z ŁAZANKAMI
  • ZUPA GULASZOWA Z PAPRYKĄ I WARZYWAMI I WOŁOWINĄ
  • ZUPA KREM Z PORA Z SERKIEM TOPINYM ZE SKWARKKAMI Z WĘDZONEGO BOCZKU
  • ZUPA KREM Z POMIDOROW PODANA Z SERKIEM MASARPEONE ZZZ BAZYLIĄ
  • ŻUREK GOTOWANY NA WENDZĄCE  PODANY Z JAJKIEM GOTOWANYM
  • CHLODNIK LITEWSKI

DANIA GŁOWNE –PROSZĘ WYBRAĆ JEDNO , MAKSYMALNIE 2 MIĘSA 1 SKROBIĘ I JEDEN DODATEK WARZYWNYM
  • UDO Z KACZKI PIECZONE W JABŁKACH ZZ MAJERANKIEM SOS ŻURAWINOWY
  • SAKIEWKA ZE SCHABU WIEPRZOWEGO  NADZIEWANA DUSZONYMI GRZYBA MI Z CEBULKĄ I NATKŻĄ Z PIETRUSZKI SOS ŚMIETONOWY
  • POLĘDWICZKI WIEPRZOWE NADZIEWANE WĘDZONYM BOCZKIEM , OGÓRKIEM KONSERWOWYM I CEBULĄ  , ZAWINIĘTE W PLASTRY WEDZONEGO BOCZKU , SOS MAJERANKOWY
  • PIERŚ Z KURCZAKA  NADZIEWANA GRZYBAMI , SOS GRZYBOWY
  • MEDALIONY Z POLĘDWICZKI WIERPZONEJ NADZIEWANE SEREM MOZARELLA I ZAWINIĘTE W SZYNKĘ DOJRZEWAJĄCĄ , SOS ZIOŁOWY
  • ŁOSOŚ MEDALION GRILOWANY W KRUSZONYM PIEPRZU , SOS KOPERKOWY Z BIALYM WINEM
  • MŁODE ZIEMNIAKI GOTOWANE Z KOPERKIEM
  • MINI KOPYTKA Z NATKĄ PODANE W MISECZCE
  • KLUSKI ŚLĄSKIE  W EMULSJI MAŚLANEJ  
  • ZAPIEKANKA Z KASZY GRYCZANEJ  ZE SZPINAKIEM I
  • KASZA KUSKUS  Z POMIDORAMI I SZCZYPIORKIEM
  • MŁODE BURACZK ZASMAŻANE
  • GOTOWANE KOLOROWE WARZUWA
  • SZPARAGI ZIELONE ZAPIEKANE W WĘDZONYM BOCZKU
  • DELIKATNY BIGOS  

  • DESER SERWOWANY PRZEZ KELNERA DO STOŁU PROSZĘ WYBRAĆ JEDEN
    • SZARLOTKA Z CYNAMONEM NA CIEPLO Z KULKĄ LODÓW WANILIOWYCH
  • ROLADA LODOWA PODANA Z SOSEM Z MALIN DUSZONYCH W BIALYM WINIE
  • BEZA Z KREMEM KAWKOWYM  PODANA Z TRUSKAWKAMI W MIODZIE Z BRENY

  • DANIE POPOŁUDNIOWE ;PROSZĘ WYBRAĆ  JEDNO
    • STROGONOF WOŁOWY LEKKO PIKANTNY
    • PLASTRY KURCZAKA  DUSZONE W SMIETANIE Z GRZYBAMI
    • POTRAWKA Z KURCZAKA Z MLEKIEM KOKOSOWYM I WARZYWAMI PODANA Z RYŻEM

    ZIMNE PRZEKĄSKI NA STOLE  NA PÓŁMISKACH  PROSZĘ WYBRAĆ 7 PRZEKĄSEK , 3 SAŁATKI
    • SCHAB PO WARSZAWSKU POD GALARETĄ
    • ROŻKI Z SZYNKI Z MUSEM Z PIECZAREK  I MAJONEZY POD DELIKATNĄ GALARETKĄ
    • PASZTET DOMOWEGO WYPIEKU  PODANY Z ŻURAWINA ,
    • WĘDLINY WEDZONE WIEJSKIE DOMOWEGO WYROBU
    • MIĘSA PIECZONE W MAJERANKU  PODANE Z GRZYBKAMI MARYNOWANYMI I CHRZANEM
    • NÓZKI WIEPRZOWE LEKO CZOSNKOWE
    • WYBÓR RYB WĘDZONYCH  DEKOROWANYCH RAKAMI
    • TARTY ZE SZPINAKIEM I LOSOSIEM WĘDZONYM  
    • RYBA PO GRECKU PODANA ZE ŚLEDZIEM W CEBULCE Z OLEJEM
    • TORTILA ZAPIEKANA Z KURCZAKIEM I WARZYWAMI PODANA Z SOSAMI , NUGETSY Z KURCZAKA PODANE Z SOSAMI
    • SAŁATKA CEZAR Z GRILOWANYM KURCZAKIEM  I  GRZANKAMI
    • SAŁATKA Z SALAMI I KOLOROWEGO MAKARONU PODANA Z SUSZONYMI POMIDORAMI I
           OLIWKAMI
    • SAŁATKA GRECKA Z SEREM FETA  I OLIWKAMI
    • SAŁATKA KRABOWA Z CUKINIĄ I SELEREM ANGIELSKIM
    • SALATKA Z TUŃCZYKA Z WARZYWAMI I RYŻEM , Z SOSEM MAJONEZOWYM
    • CIASTA-SERNIK , TORCIK CZEKOLADOWY , KRÓWKA , BISZKOPT  Z GALARETKĄ , TORCIK MAKOWY
    • OWOCE –KROJONE , FILETOWANE
    • PIECZYWO , MASŁO


    OPCJE DODATKOWO PŁATNE
    • TORT TRADYCYJNY LUB W KSZTAŁCIE BIBLII  
    • NAPOJE
    • SERWIS KELNERSKI 8% OD RACHUNKU
    • FONTANA CZEKOLADOWA Z OWOCAMI 60CM
    • STOŁY, KRZESLA
    • ZASTAWA , SZTUĆCE, SZKŁO ,
    • NAMIOT 3M/4,5M ORAZ 6M/.12M
     
    Copyright 2016. All rights reserved.
    Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego